Even voorstellen: Daniël Holleman

  • 6 mei 2017

Daniël is sinds januari 2017 aangesloten bij Puur en Partners. Samen met Gijs Wals werkt hij vanuit Apeldoorn voor opdrachtgevers uit Midden, West en Noord Nederland. Leer Daniël kennen.

Daniël, vertel ons alles
‘Om maar met de facts te beginnen: ik ben 42, geboren en getogen in het groene en rustige Apeldoorn en woon hier nog steeds met veel plezier. Supertrots ben ik op mijn twee zoons Jasper (10) en Marijn (7) en mijn lieve vriendin Karin en haar zoon Stijn (8) en dochter Amber (6).

Turn key dienstverlening en integraal projectmanagement zijn mij op het lijf geschreven. Omvangrijk, complex of overzichtelijk, (her)huisvestingsprojecten hebben een combinatie van denken en doen nodig. Overzicht houden, samen zaken voor elkaar krijgen, planningen, budgetten, ik hou ervan.

Na mijn facilitaire studie (Diedenoort Wageningen) gestart bij verhuisbedrijf UTS als projectmanager vanaf 2000 en in 2008 koos ik voor het zelfstandig ondernemerschap. Ik heb prachtige projecten mogen doen voor o.a. Shell, Essent en Vodafone. Ze vroegen me mee te denken bij de conceptontwikkeling tot het invoeren van Het Nieuwe Werken en het managen van (her)huisvestingsprojecten.

Daarnaast heb ik ook Facility Management rollen vervuld. Als ad interim facility manager heb ik bijvoorbeeld bij VDL Nedcar de afdeling FM opnieuw vormgegeven en gemanaged.

Op dit moment ben ik aan de slag voor:
– Gemeente Enschede DCW: herhuisvesting sociale werkvoorziening
– VodafoneZiggo: diverse facilitaire projecten ontstaan vanuit de fusie (Future FM)

Waarom Puur en Partners?
Sinds de periode bij UTS is een warme zakelijke relatie opgebouwd tussen David Bernardt en Daniël waarin de afgelopen jaren veel van gedachten gewisseld is over hoe de markt zich ontwikkelde en onze visie hierop.

Deze visie kenmerkt zich door een attitude van “Denken en Doen”; het op pragmatische wijze aangaan van projecten en hierin de klant echt zorgen uit handen te nemen. Een optimale mix tussen de opdrachtgever en kennis over haar primaire processen en onze kennis en ervaring in het uitvoeren van projecten en bieden van oplossingen op gebied van huisvestingsvraagstukken. Het samenwerken met de opdrachtgever staat hierin centraal om tot breed gedragen en succesvolle realisering van de projectdoelen te komen.

Met heel veel plezier en passie gaan we onze krachten bundelen en willen dit, samen met onze partners uitdragen aan onze klanten om tot mooie resultaten te komen.

Probleem met uw huisvesting? Of eens sparren? Neem contact met me op.

Overig nieuws

Contact


Uitkijken naar een nieuwe werkplek, zonder op te zien tegen de stress? Neem contact met ons op!

  • Business Park Stein 161 | 6181 MA Elsloo Landdrostlaan 51 | 7322 TP Apeldoorn

  • info@puurpartners.nl

  • 046 - 43 63 190 | 085 - 01 61 442

[recaptcha]

© 2019 Puur en Partners                 Realisatie: Dullens Design